.

.

TOTS 21

La inauguració tindrà lloc divendres a les 18h. Foto: Cedida

La inauguració tindrà lloc divendres a les 18h. Foto: Cedida

La nova Freshly Store Tarragona ja té lloc, data i hora d’obertura: el pròxim divendres 14 d’abril a les 6 de la tarda al centre comercial Parc Central de la capital tarragonina. Serà l’onzena botiga física de la companyia, la segona a la demarcació després de la Freshly Store Reus, inaugurada l’agost passat. Tindrà una superfície d’uns 30 m² i s’hi podran trobar les més de 80 referènciesde productes facials, corporals i capil·lars de la companyia nativa digital i sostenible. A més, també s’hi podran trobar maquillatges (Freshly Makeup), productes per a nens i nenes (Freshly Kids) i per a mascotes (Freshly Pets).

L’equip multidisciplinar de la Freshly Store Tarragona, format per 5 professionals, serà l’encarregat d’oferir un tracte proper i personalitzat als Freshly Fans, que podran provar els productes vegans, formulats amb més del 99% d’ingredients d’origen natural i testats dermatològicament. Els Freshly Fans que la visitin, podran viure en primera persona el món de Freshly Cosmetics i submergir-se en els seus colors, olors i textures. A més, a la Freshly Store Tarragona també s’hi podran trobar dues de les últimes grans novetats de Freshly Cosmetics:Freshly Refill i la nova gamma capil·lar, Freshly Hair Science.

“Ja teníem moltes ganes de poder confirmar el dia de l’obertura de la nova Freshly Store Tarragona”, afirma Mireia Trepat, cofundadora i CMO de Freshly Cosmetics. “La nostra història està molt lligada a Reus, però també a Tarragona. El Miquel i jo vam estudiar a la URV i hi tenim una vinculació molt especial, per això estem molt contents de poder obrir aquesta nova botiga al Parc Central”. “Per a nosaltres és un plaer seguir apropant-nos als Freshly Fans amb l’obertura d’aquesta onzena Freshly Store”. Miquel Antolín, cofundador i CEO creu que “l’any 2016 quan vam començar no podíem imaginar tot el que ha vingut ni obrir onze Freshly Stores”. “Aquesta nova botiga ens permetrà seguir arribant a més i més Freshly Fans de la zona que han estat molt fidels des dels nostres inicis” i “els posem les coses fàcils perquè trobin els nostres productes, ens encanta que ens visitin”. “Volem ser allà on ens demanin i ja tenim moltes ganes que arribi divendres i de començar a rebre’ls!”, conclou Antolín.

Com la resta d’inauguracions, aquesta obertura anirà acompanyada de grans descomptes, regals i sorpreses que s’anunciaran al llarg dels pròxims dies a les xarxes de la companyia, amb més d’1,7 milions de seguidors. La pròxima obertura confirmada és la de la Freshly Store Palma, que obrirà les portes les pròximes setmanes al carrer Sant Miquel de la capital balear.