.

El responsable de comunicació i relacions Externes de Repsol, Josep Bertran,la consellera de Cultura, Begoña Floría, i el director d’Arola Editors, Alfred Arola,

‘El Fantasma de Canterville’, que es representa aquest divendres al Teatre Tarragona, inaugurarà la nova ‘Col·lecció Teatres Tarragona’ que posarà a disposició del públic el llibret amb el text de l’obra. Arola Editors, Repsol i l’Ajuntament coediten aquestes noves publicacions que es podran adquirir al mateix teatre el dia de la representació a un preu de 5€.

La consellera de Cultura, Begoña Floria, ha explicat que “aquesta nova col·lecció és una aposta per oferir una experiència integral de les arts escèniques, a més de veure l’obra de teatre, l’espectador es podrà endur el text a casa i reviure els espectacles des de casa”. I ha afegit “és un nou projecte que ens il·lusiona, per seguir promocionant i facilitant l’accés a la cultura i ho fem de la mà d’experts en l’edició i el foment de la lectura com és Arola Editors i amb el suport incondicional de Repsol”. El director d’Arola Editors, Alfred Arola, ha explicat que “l’obra de teatre és efímera i l’edició en paper permetrà reviure i crear un pòsit de les arts escèniques representades a Tarragona”. En aquest sentit, el responsable de comunicació i relacions Externes de Repsol, Josep Bertran, ha agraït l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte de foment de la cultura i la lectura i, a més, “fer-ho amb uns referents en la literatura de teatre i que són de casa nostra com l’editorial Arola”.

La Col·lecció estarà integrada per totes les obres de la temporada de teatres, supeditat a la cessió dels drets d’autor, i es podran adquirir a la mateixa taquilla del Teatre el dia de la representació.  A més, es distribuiran exemplars a totes les escoles i centres d’ensenyament de la ciutat.