.

.

TOTS 21

Imatge de la platja de Creixell cedida per l’Agència Catalana de Turisme i que serà la imatge corporativa de l’estand conjunt dels quatre municipis de la Costa del Baix Gaià a la fira de Pamplona.

Altafulla, Creixell, Roda de Berà i Torredembarra participaran a la 16a Fira Internacional de Turisme de Navarra ‘Navartur’, que tindrà lloc del 25 al 27 de febrer al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona. Ho faran amb un estand compartit en la que és la primera de les accions previstes per a promocionar les quatre poblacions costaneres del Baix Gaià i atraure més visitants a la subcomarca, tal com va avançar Tots21.

Amb el nom de ‘La Costa del Baix Gaià’, comptaran amb un espai de 18 m2 per promoure el turisme d’aquestes quatre destinacions i fer-les més visibles davant d’un públic, el del nord, que és un dels mercats principals del Baix Gaià. Cadascun dels quatre municipis tindran un mostrador propi dins de l’espai comú per tal de poder presentar l’orferta turística diferenciada de cada destinació.

Entre les accions de promoció, destaca el repartiment de 400 paquets familiars gratuïts, cadascun dels quals inclou una visita al Museu de la Ràdio Luis del Olmo de Roda de Berà i visites guiades a la Vila Closa d’Altafulla, al Centre Històric de Creixell i al Far de Torredembarra. Quan les famílies realitzin qualsevol de les activitats, podran omplir una butlleta per participar en un sorteig de cap de setmana ple d’experiències a la costa del Baix Gaià.

Torredembarra també serà present a Navartur a través del conveni córner nacional de fires que promou la Diputació de Tarragona.

La Fira Internacional de Turisme de Navarra se centra en els viatges de proximitat. Entorns segurs, natura, cultura, gastronomia i sostenibilitat són els conceptes amb els quals les diferents comunitats de l’Estat presenten els seus estands en un any que pot servir per consolidar el turisme nacional.

Després de Navartur, els quatre municipis de la costa del Baix Gaià treballaran per participar en altres fires com la fira Expovacaciones a Bilbao, a principis de maig, i la fira de turisme d’Andorra.

Navartur serà inaugurada el divendres dia 25 de febrer al matí pel Conseller de desenvolupament econòmic i empresarial del Govern de Navarra, Sr. Mikel Irujo.

Per part de l’ajuntament de Creixell hi assistiran l’alcalde Jordi Llopart i els regidors de turisme i comerç Sra.Silvia Farrero i Jaime Serret.

La fotografia de la platja de Creixell que acompanya aquest post, ha estat cedida per l’Agència Catalana de Turisme i serà la imatge corporativa de l’estand conjunt dels quatre municipis de la Costa del Baix Gaià.

L’ajuntament de Creixell presentarà en aquesta fira un nou díptic d’informació turística de la Vila i el nou logotip de turisme de Creixell.