.

.

TOTS 21

 DuPont ha decidit unir-se a l'AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es duu a terme en el si de l'associació

DuPont ha decidit unir-se a l’AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es duu a terme en el si de l’associació

L’empresa multinacional estatunidenca DuPont és nou membre de l’Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT). La companyia està present al territori tarragoní a través del Centre Tecnològic Global de l’Aigua ubicat a la Canonja, al Polígon Sud, que des del passat mes d’abril ha passat a ser propietat de DuPont a través del seu negoci Water Solutions, una vegada completat el procés de fusió i posterior separació de DuPont i Dow.

DuPont Water Solutions compta a Tarragona amb gairebé 40 treballadors. És una instal·lació d’investigació amb col·laboració global amb el mercat única, que compta amb un equip humà d’experts del màxim nivell al sector, per tal de satisfer una de les necessitats més apressants del món: purificació i tractament d’aigua.

La ubicació del Centre és idònia, ja que permet accedir a diferents fonts d’aigua natural incloent aigües residuals, aigua salobre i aigua de mar amb la finalitat d’impulsar el desenvolupament de productes i analitzar el seu comportament en condicions i a mida real.

Quant a la companyia, DuPont és un líder mundial en innovació amb materials tecnològics, ingredients i solucions que ajuden a transformar la indústria i la vida quotidiana a través de diversos sectors com l’electrònica, el transport, la construcció, la salut i el benestar, l’alimentació i la seguretat dels treballadors.

Com a empresa del sector químic, que a més està instal·lada i integrada al Polígon Sud, DuPont ha decidit unir-se a l’AEQT per poder participar del treball col·laboratiu que es duu a terme en el si de l’associació, amb l’objectiu d’aprofitar sinèrgies i impulsar projectes conjunts que contribueixen al desenvolupament i progrés del clúster químic de Tarragona.