.

.

TOTS 21

La Mostra de Jazz de Cambrils 2020 arrencarà diumenge vinent amb el primer dels tres concrets previstos en l’edició d’enguany, que s’ha vist obligada a canviar de dates per la covid-19. La programació arrencarà amb el grup Carlos Bianchini Trio, que està fent una gira per tot l’Estat amb l’espectacle ‘NonSoloPiano’. La mostra continuarà el 5 de desembre amb la formació Rita Payés & Joan Fort Quartet, un jove quartet liderat per aquesta parella de músics, la trombonista i cantant Rita Payès, el guitarrista tarragoní Joan Fort i el bateria Andreu Pitarch. El cicle clourà el 20 de desembre amb l’actuació de Manel Fortià Trio feat. Marco Mezquida, una formació liderada pel contrabaixista català Manel Fortià.

L’organització ha informat que, malgrat les dificultats, ha decidit de mantenir una petita programació pel compromís amb el sector de la música en directe i dels músics de jazz, uns dels més afectats pel tancament dels clubs durant setmanes, segons ha explicat el president de Cambrils Mar de Jazz, Xavier Bernadó.

L’entrada als concerts del cicle té un preu de 10 euros i s’han d’adquirir de forma anticipada a la plataforma www.entradium.com. L’aforament dels locals s’ha reduït en un 50%, hi haurà seients assignats i distanciats, i caldrà fer ús de la mascareta durant tot el concert.

El cicle de jazz de Cambrils compta amb el suport de l’Ajuntament de Cambrils, a través de la regidoria de Cultura, i de la Diputació de Tarragona.

ACN