.

.

TOTS 21

Presentacio de la Mitja Marató Ciutat de Tarragona. Foto: Cedida

Aquest dimarts s’han conegut els detalls de la Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona que enguany arriba a la 32a edició i tindrà lloc el diumenge 5 de novembre a partir de les 9 h. Es tracta de la cursa, organitzada per Tarragona Esports, més emblemàtica i amb més tradició de la ciutat, una cita esportiva que multitud d’esportistes esperen cada any. La principal novetat d’enguany és el canvi de circuit pel que fa a la sortida i l’arribada de les dues curses, que es farà des del complex esportiu municipal de la Part Baixa i Serrallo; concretament, des del carrer Torres Jordi. S’espera la participació de 1.500 corredors i corredores en les dues categories, el màxim d’inscripcions admeses.

Des de la Part Baixa, els corredors i corredores seguiran el circuit estrenat en l’anterior edició passant per nombrosos espais emblemàtics del centre de la ciutat tant naturals com patrimonials. Entre altres, els esportistes correran per la plaça Imperial Tàrraco, el Mercat Central, la Rambla Nova fins al Balcó del Mediterrani, el Circ Romà, l’Amfiteatre, la Via Augusta, la Façana Marítima i el Passeig de l’Escullera.

“Estem molt contents de presentar la 32a edició d’aquest gran esdeveniment, una cita esportiva que demostra la gran capacitat de Tarragona Esports com a organitzadora de grans competicions i, a la vegada, evidencia el gran arrelament que té aquesta cursa a la ciutat”, ha manifestat el conseller d’Esports, Berni Álvarez, en el transcurs de la presentació duta a terme aquest dimarts al matí. Álvarez també ha destacat “la gran acollida que té anualment aquesta gran cita esportiva” apuntant que actualment ja hi ha prop de 1.200 persones inscrites.

Tota la informació i les inscripcions sobre la Mitja Marató + 10k Ciutat de Tarragona es troba al web https://www.mitjatarragona.cat/.

Conveni entre Tarragona Esports i Carburos Metalicos  

Tarragona Esports i Carburos Metálicos, companyia líder al sector de gasos industrials i medicinals a Espanya que forma part del grup Air Products, han signat aquest dimarts al matí el conveni a través del qual la companyia es converteix en la principal patrocinadora de la Mitja Marató + 10K Ciutat de Tarragona. La signatura del conveni s’ha formalitzat al saló dels tarragonins i tarragonines il·lustres de l’Ajuntament de Tarragona.

V.Tapias