.

El Land Fest de la Pobla obre un cicle tarragoní pel Nàstic, Roda de Berà i l’Ametlla de Mar. Foto: LandFest/Cedida

La Pobla de Montornès es prepara per rebre un dels esdeveniments més esperats de l’estiu: el Landfest, un festival itinerant i sostenible que promet fusionar diverses disciplines culturals en un únic espai a l’aire lliure. Dissenyat per al gaudi de persones de totes les edats, des dels més petits fins als més grans, Landfest se celebrarà de l’11 al 14 de juliol, a Mas Solé – Urbanització El Castell, oferint una experiència inoblidable per a tota la família.

Horari del festival Landfest obrirà les seves portes tots els dies del festival des de les 18:00 hores fins a la 1:00 de la matinada, oferint una àmplia varietat d’activitats i espectacles durant la tarda i la nit.

Landfest convida els assistents a submergir-se en un territori d’oci, cultura i gastronomia. Aquest festival ha estat acuradament dissenyat per brindar una experiència completa i variada que inclou: Oci / Cultura / Gastronomia / Música / Food Trucks / Market / Tardeo Mediterrani, Espai el Divino

Pots veure tot el programa d’activitats i concerts que s’han preparat a https://landfest.es/en-ruta-2024/pobla-de-montornes/.


Altres notícies:


La missió de Landfest és clara: oferir una experiència única en cada àrea del festival. Des de l’escenari principal amb música en directe, fins a l’oferta gastronòmica deliciosa, passant per l’entreteniment infantil i les opcions de compres, cada detall ha estat pensat per garantir la màxima satisfacció dels visitants. L’objectiu és que tots descobreixin Landfest i visquin una experiència inoblidable, plena de qualitat i diversió.

Landfest és una iniciativa d’Uniart, una empresa especialitzada en la creació i dinamització de mercats temàtics des de 2016. Amb una trajectòria de vuit anys en l’organització d’esdeveniments temàtics, Uniart ha acumulat l’experiència i els recursos necessaris per garantir l’èxit d’aquest nou projecte.

Aquest festival neix del desig de creixement i d’assumir nous reptes i projectes. Durant els darrers dos anys, Uniart ha treballat intensament per desenvolupar Landfest, buscant els emplaçaments ideals per dur-lo a terme i assegurant cada detall per oferir una experiència de gran qualitat. Informació Addicional Landfest és un esdeveniment obert a tot el públic.

La Pobla de Montornès es transformarà en un epicentre de cultura, art i entreteniment durant aquests quatre dies, oferint una oportunitat única per gaudir de l’estiu en família. Per a més informació, visiteu la pàgina web www.landfest.es o seguir les xarxes socials @landdfest_ per estar al corrent de totes les novetats i sorpreses que s’han preparat.