.

.

TOTS 21

Isaac Sosa és Gal·la Rouge, la drag queen de Prades. Foto: Instagram

Isaac Sosa és Gal·la Rouge, la drag queen de Prades. Foto: Instagram

Gal·la Rouge, la drag queen de Prades, ha penjat un vídeo al seu canal de Youtube per donar una notícia important als seus seguidors i seguidores. Primer com a Isaac Sosa (la identitat real) i després ja caracteritzada com a Gal·la Rouge, la drag de Prades ha fet saber a l’audiència que aquesta setmana ha començat quimioteràpia després que fa uns mesos li diagnostiquessin un càncer.

Amb l’humor que la caracteritza i creant molt de suspens, Gal·la Rouge ha contestat primer algunes preguntes que li envien els seus fans per després llençar la notícia. Segons ha informat, de moment, haurà de fer un tractament de sis mesos i, durant aquest temps, anirà explicant a través de les seves xarxes socials la seva experiència. La intenció, segons les seves pròpies paraules, és “donar forces a persones que estiguin passant pel mateix, donar a conèixer el procés a la gent”. “Vull ser un llibre obert per a tothom”, ha explicat.

Mentre la quimio li permeti, Gal·la Rouge continuarà amb els seus espectacles i no anul·larà cap dels actes que té previstos. És més, si sorgeixen nous projectes i pot dur-los a terme, ho farà, tal com ha explicat al vídeo.

L’optimisme, la lluita i les ganes de vèncer la malaltia són els trets més característics del missatge que ha llençat la drag queen: “La vida m’ha ensenyat a lluitar i tinc molta gent al costat que m’està donant suport”. La drag de Prades té clar que no es rendirà i que pensa guanyar aquesta batalla. “No deixeu mail de lluitar, viviu i sigueu feliços” ha estat el missatge final per als seguidors i seguidores d’un dels personatges més famosos de Prades.

https://www.youtube.com/watch?v=Dage-ru0EcA

Tal com resa el seu vídeo, Gal·la Rouge és “forta, valenta i divina”, tres característiques que, de ben segur, l’ajudaran a vèncer la malaltia.

V.Tapias