.

Una de les activitats organitzades al centre.

Una de les activitats organitzades al centre.

El centre de dia per a la gent gran ‘Marinada’ de Roda de Berà ha engegat un nou concurs, ‘El Joc dels Errors’ i aquest cop ho fa de la mà de la Llar d’Infants Municipal ‘Els Petitons’ i de la Biblioteca Municipal. Des d’avui i fins el proper 27 de febrer, aprofitant la celebració del Carnaval, restaran exposats als tres centres esmentats tres murals diferents en els quals hi haurà cinc errors que no pertanyen a la temàtica del decorat, la granja, a la Llar d’Infants, el fons dels mar, al centre de dia ‘Marinada’, i la caputxeta vermella, a la Biblioteca Municipal.

Els participants han de localitzar aquests errors i anotar-los dins una graella. Un cop localitzats tots i apuntats, la graella haurà de ser dipositada dins la bústia que hi haurà disponible als tres centres implicats. Totes les persones que hi participin al concurs entraran en el sorteig d’un val de 100 euros que se celebrarà el 8 de març, a les 12 hores, a la plaça de la Sardana.

El sorteig és obert a tothom i l’horari de visites als centres és el següent. A la Llar d’Infants ‘Els Petitons’, de dilluns a dijous de 16,30 a 17,30 hores; a la Biblioteca Municipal, els dilluns, dimecres i dijous de 10 a 13,30 hores; o de dilluns a dijous de 16,30 a 20 hores. Per últim, al Centre de dia ‘Marinada’, les visites són de dilluns a dijous, de 16,30 a 20 hores.