.

.

TOTS 21

Foto de família dels gaurdonats amb les autoritats

Aquest diumenge passat, la Llar de Jubilats i Pensionistes Sant Jaume de Creixell ha celebrat els actes del 25è Aniversari de la seva creació com a associació de Creixell.

Es tracta de l’entitat amb més trajectòria ininterrompuda a la vila de Creixell. La celebració de l’aniversari ha començat amb una missa a la parròquia de Sant Jaume i seguidament un Dinar de Germanor al Casal Municipal.

Als actes hi han assistit l’alcalde de Creixel,l Jordi Llopart, la regidora de benestar social i gent gran, Pili Romero, i diferents regidors i regidores de la corporació Municipal.

Al Dinar que s’ha celebrat al Casal Municipal hi han participat 190 comensals, socis i amics de l’entitat creixellenca. Al final hi hagut el Ball al mateix Casal. Durant l’acte l’alcalde Llopart, en nom de l’ajuntament, ha lliurat una placa commemorativa a la Llar de Jubilats així com uns clauers de record a tots els assistents.

La regidora Juncal ha lliurat un quadre amb el dibuix del disseny dels clauers, realitzat per ella mateixa.També s’han fet reconeixement als socis més antics de l’associació i també als diferents presidents i presidentes que ha tingut l’entitat al llarg d’aquests 25 anys. Hi era present la primera presidenta de l’entitat la sra. Antònia Folguet i els expresidents Jesús Cabrero i Pilar Muñoz. Hi ha hagut els parlaments de rigor, encapçalats pel de l’actual presidenta de l’entitat, Joy Headland, la regidora de benestar social, Pili Romero, i l’alcalde Jordi Llopart. La festa s’ha acabat amb el Ball de gala.