.

.

TOTS 21

Imatge de l’exterior de la seu de l’ICAT.

La Junta de Govern de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, l’ICAT, ha ratificat avui la dimissió del secretari, l’advocat Jordi Blade. La dimissió es va formalitzar a registre el passat 19 d’abril i s’ha ratificat avui per unanimitat a la reunió de la Junta de Govern.

Blade dimiteix per poder centrar-se en la defensa del seu honor i professionalitat en un assumpte judicial que l’afecta a títol estrictament particular i que no té res a veure amb l’exercici de les seves funcions com a secretari.

La Junta de Govern demana respecte per la presumpció d’innocència de Jordi Blade i li agraeix la seva bona feina en els 4 mesos que ha exercit el càrrec de secretari de l’ICAT, període en el que ha demostrat la seva vàlua, visió, lideratge i capacitat de treball, atributs que van ser els que el van fer mereixedor del càrrec.

La mateixa sessió de la Junta de Govern celebrada aquest 23 d’abril ha servit per oficialitzar el nomenament de Susanna Duran, diputada tercera d’aquesta Junta, com a nova secretària de l’ICAT.

Redacció