.

.

TOTS 21

El conseller d'educació de l'Ajuntament, Francesc Roca ha estat acompanyats de membres educatius de l'escola SOLC, el cap de relacions externes de Repsol i el director de l'IMET. Foto:Tarragona21

El conseller d’educació de l’Ajuntament, Francesc Roca ha estat acompanyats de membres educatius de l’escola SOLC, el cap de relacions externes de Repsol i el director de l’IMET. Foto:Tarragona21

Tarragona celebrarà aquest divendres els “IV Premis IMET d’Educació Josep Vives Ciurana”.

L’objectiu dels premis és destacar el treball dels diferents centres d’educació primària de la ciutat. Els treballs han de fer referència a Tarragona com a ciutat educadora, el paper de les famílies o la cohesió social entre altres temàtiques. En total s’han presentat 21 treballs que representen a 20 escoles de la ciutat.

Des de Repsol, el cap de relacions externes Pep Bertran, ha explicat que participar en aquests premis serveix per tancar el cercle de la seva aposta educativa que tenia un buit en l’educació primària i llars d’infants.

Per Bertran els premis són una oportunitat per ensenyar a la ciutat allò que fan els centres.

Tots els centres participants rebran un diploma i un obsequi a la participació de 200€ per a destinar a material escolars. Els premis estan dotats amb 1.200€ i els accèssits amb 800€.

El conseller d’educació de Tarragona, Francesc Roca, ha destacat que “els molts projectes presentats és una evidència que Tarragona és una ciutat educadora i inclusiva”. Aquests premis segons el mateix Roca, resulten una oportunitat per poder entrar pràcticament dins del centre en el seu dia a dia.

Des de l’escola SOLC que ha estat la seu de la presentació dels premis s’ha explicat que s’ha presentat el projecte esportiu que aquest centre d’educació especial ha presentat.

Amb l’aposta per l’esport es busca enriquir el treball d’equip dels nens.

En total hi ha quatre categories dels premis; Educació Infantil de Primer Cicle, Educació Infantil, Educació Primària i Educació Especial.

Els premis als centres guardonats es fallaran aquest divendres en una acte a l’Ajuntament de Tarragona.