.

.

TOTS 21

Pau Ricomà torna a assumir el repte de repetir com a alcalde

Amb el ritual de l’enganxada de cartells als llocs cèntrics de les ciutats, la campanya electoral de les municipals del 28 de maig ha començat aquesta mitjanit passada dibuixant un escenari de gran incertesa a Tarragona i Reus, campanya que clourà el dia 26. La disputa ERC-PSC es a priori la gran batalla a jugar no només a les dues ciutats, sinó en diverses poblacions del Camp de Tarragona.

Rubén Viñuales, el cap de cartell socialista

Jordi Sendra, candidat de Junts

Jordi Collado s’estrena a ECP

Eva Miquel, alcaldable de la CUP

A Tarragona ERC confia en mantenir l’alcaldia de la ciutat i frenar el retorn del PSC. L’exlíder de Ciutadans, Rubén Viñuales, es presenta com a cap de llista dels socialistes agafant el relleu de Josep Fèlix Ballesteros després de 20 anys. I Pau Ricomà repeteix al capdavant d’ERC amb la voluntat de mantenir-se al capdavant del govern municipal. Fa quatre anys els socialistes van guanyar les eleccions amb només 464 vots més que els republicans però Ricomà va ser escollit alcalde pactant primer amb els comuns i, dos anys després, amb Junts i la CUP.

Teresa Pallarès, nova en el cartell de Junts Reus

Noemí Llauradó repeteix a ERC

Sandra Guaita, en un acte del PSC

Dani Rubio, candidat d’Ara Reus

Reus podria tenir a partir del juny una alcaldessa al capdavant de l’ajuntament per primera vegada a la història, amb permís de Dani Rubio (Ara Reus). Les formacions amb més probabilitat d’ocupar aquest càrrec (Junts, ERC i PSC) compten amb una dona a la primera posició de la llista, a més de Ciutadans i la CUP. Dels actuals partits amb representació, només Ara Reus ha optat per un home com a cap de llista. L’actual alcalde Carles Pellicer (Junts) ha decidit abandonar la primera línia de la política i tanca la llista del seu partit.