.

El partit s’ha disputat al Casal de Riuclar degut a que el Pavelló del Serrallo és seu electoral. Foto: Eduard Hernando

L’Ibersol CBT ha tornat a la competició gairebé un mes després del seu últim partit. A l’equip de Berni Álvarez li ha passat factura aquesta inactivitat, i durant els tres primers quarts, no li ha sortit pràcticament res del que ha intentat. Al davant ha tingut a un CB Pardinyes molt més intens i molt més ficat en un partit que al descans ja tenia guanyador. Al final, un contundent 69-84. L’alt percentatge d’encert de l’equip lleidatà ha estat massa per als blaus. Kevin Coronel ha estat el millor jugador del partit, aconseguint 21 punts, 6 rebots i 18 de valoració.

El partit començava igualat, amb Manu Vázquez anotant els seus primers punts amb la samarreta blava i deixant un tap espectacular. El Pardinyes agafava la davantera però Duch i un triple de Coronel posaven el primer avantatge de l’equip de Berni Álvarez (8 – 7). Seria un miratge perquè els visitants posaven la directa amb un parcial de 0 a 9 per agafar la primera diferència important (8 – 16). L’Ibersol CBT es veia sorprès amb l’encert del rival des de l’exterior, i la diferència marxava fins als 11 punts (18 – 29). Un nou triple dels lleidatans, el setè de vuit intents, deixava un resultat de 18 a 32 a la finalització del primer quart.

La dinàmica seguia exactament igual amb l’arrencada dels següents deu minuts. El Pardinyes no afluixava i seguia augmentant la diferència (18 – 44), mentre privava els blaus d’anotar. Havien de passar gairebé sis minuts per tornar a veure l’encert en l’equip de Berni. 4 punts dels blaus intentaven donar oxigen a l’equip, que es veia més de 20 punts per sota (22 – 48). Només un triple de Jaume Zanca era tot el que podia aportar l’equip ofensivament, per marxar al descans amb un resultat de 25 a 56.

Amb el partit decidit, l’Ibersol CBT ha mirat de jugar amb tranquilitat per intentar reduir la diferència, però sense gaire èxit. Ho intentava Duch, amb quatre punts consecutius, i s’hi afegia Zanca amb un triple (33 – 63). Els errors dels tarragonins se sumaven a l’encert lleidatà per arribar a un resultat de 38 a 74 a la finalització del quart.

Un seriós últim quart de l’Ibersol CBT ha permès rebaixar la renda fins als 15 punts i finalitzar amb 69 a 84 a l’electrònic.