.

.

TOTS 21

El periodista i escriptor Toni Orensanz serà l’encarregat de recuperar la memòria de la Guerra Civil aquest dijous a la Biblioteca pública de Tarragona. Sota el títol “Repressió d’anada i tornada: Falset 1936-1940” Orensanz proposarà una conferència que repasarà els tres anys de la Guerra Civil i el començament de la post-guerra al Priorat.

La conferència s’emmarca dins el cicle “Tastets de Patrimoni de Tarragona” que organitzen la Biblioteca pública de Tarragona i l’Institut Ramon Muntaner.

El cicle Tastets de Patrimoni de Tardor de Tarragona es van iniciar el passat mes d’octubre per aprofundir aquest cop en la Guerra Civil i la repressió posterior a la comarca del Priorat. Després d’aquesta segona conferència de dijous vindrà una sortida cultural el dia 29 de novembre a la vila de Falset i la cova hospital de la Bisbal de Falset, que servirà de cloenda del cicle.

Els Tastets de Patrimoni són d’assistència lliure i estan adreçats al públic en general que estigui interessat en conèixer el patrimoni més proper, i també a professorat de primària i secundària que contempli en la seva programació la realització de sortides culturals.

La conferència començarà a les set de la tarda.