TOTS 21

El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig. Foto: Mauri

El conseller de Territori de l’Ajuntament de Tarragona, Xavier Puig, ha anunciat que avui mateix la guàrdia urbana retirarà els patinets elèctrics de lloguer instal·lats per l’empresa privada Buny a diferents zones de la ciutat perquè no tenen autorització municipal. L’Ajuntament denunciarà aquest fet i aplicarà la sanció corresponent a l’empresa.

Els darreres dies havien aparegut patinets elèctrics en diferents punts de Tarragona de la firma Buny sense que el servei de lloguer estés condecit per part del consistori.

El conseller Xavier Puig ha manifestat que l’Ajuntament està en converses amb diferents empreses interessades en implantar-se a la nostra ciutat. “El mes d’agost vam mantenir la darrera reunió i vam quedar que l’any vinent es podria posar en marxar aquest servei, no abans. Fins aleshores pactaríem com havia de ser el servei. En les converses també va quedar clar que les empreses es farien càrrec del finançament del lloc d’aparcament”.

Amb motiu de l’incompliment d’una determinada empresa, aquesta tarda la guàrdia urbana i la brigada municipal retiraran els patinets mal instal·lats i procediran a efectuar la denúncia.

De moment hi ha cinc empreses interessades en oferir aquest servei i l’Ajuntament està acabant de concretar els detalls normatius i de mobilitat d’aquests vehicles. L’Ajuntament no licitarà el servei. S’autoritzarà les empreses que vulguin implantar-se a la ciutat i compleixin els requisits de l’autorització, que seran els mateixos per a totes les empreses.