.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'un vehicle de la Guàrdia Urbana.

Imatge d’arxiu d’un vehicle de la Guàrdia Urbana.

Detingut per maltractaments en l’àmbit de la llar

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar.

Ahir a les 19 h el cos policial va rebre la trucada d’un veí de l’Eixample de la ciutat, qui alertava d’una forta discurssió entre un home i una dona a l’interior d’un domicili de la seva escala.

A la porta de la finca els agents es van trobar una dona plorant, qui va explicar que la discussió amb la seva parella s’havia produït per motius econòmics, ja que el seu xicot li hauria agafat diners de la cartera. La dona, a més, va manifestar que havia rebut insults i cops per part de la seva parella.

Els agents van entrar a l’interior del pis i van detenir el presumpte agressor, que es trobava amagat a l’interior d’un dels armaris del domicili.

Cal recordar que la Guàrdia Urbana, juntament amb Serveis Socials, compta amb una unitat d’atenció especialitzada a víctimes de violència masclista que dona resposta i protecció immediata les 24 hores del dia els 365 dies de l’any. Ofereix recolzament per tramitar la denúncia a qualsevol víctima de maltractament, a més de suport i assessorament psicosocial i legal. Telèfons de contacte: 092 / 977 240 345.


Detingut per atemptat contra agent de l’autoritat, desobediència i resistència

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 25 anys com a presumpte autor dels delictes d’atemptat contra agent de l’autoritat, desobediència i resistència.

La matinada de dissabte a diumenge una patrulla que circulava pel carrer Sant Benilde de Torreforta va advertir un ciclomotor, el conductor del qual circulava de manera negligent mentre manipulava el seu telèfon mòbil.

El conductor no va fer cas a les indicacions per aturar-se i va accelerar fins que, dos minuts després, l’individu va saltar del vehicle en marxa i va sortir corrents a peu.

Finalment, malgrat que oferia una actitud agressiva i una forta resistència a empentes, els agents van poder detenir l’home, qui també va ser denunciat per conduir sense disposar de cap mena de permís i per circular utilitzant un dispositiu de telefonia mòbil.

Detingut per delicte contra la salut pública

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 19 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

Aquest dissabte a les 21.25 h veïns de la plaça Natzaret de la ciutat van alertar la guàrdia urbana de la possible venda de substàncies estupefaents a la zona.

Ja desplaçats al lloc, els agents van observar l’intercanvi d’una bossa de plàstic a canvi de bitllets. Segons la compradora, una noia menor d’edat, el noi que es trobava amb ella li acabava de vendre una peça d’haixix per cinc euros. En el moment de l’escorcoll el venedor duia a sobre una bossa amb diferents peces d’haixix, motiu pel qual va ser detingut.