.

.

TOTS 21

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Detingut per delicte de furt

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 29 anys com a presumpte autor del delicte de furt. La matinada de dissabte a diumenge, poc abans de les 4 h, una patrulla que circulava pel centre de la ciutat ha estat alertada per una noia, qui va comentar als agents que havia observat com un home havia intentat robar el telèfon mòbil a ella i a altres persones a l’interior d’un local d’oci de la Rambla Vella. Amb la descripció facilitada, els agents van identificar i localitzar el presumpte infractor, que no va saber demostrar la propietat d’un telèfon que duia a sobre. Una víctima de robatori va reconèixer el seu dispositiu i el va desbloquejar davant dels agents, motiu pel qual l’home va ser detingut.

Detingut per robatori a l’interior de vehicle

La Guàrdia Urbana ha detingut un home de 57 anys com a presumpte autor del delicte de robatori amb força a l’interior de vehicle. Divendres a les 16.40 h un agent fora de servei va observar com un home havia trencat la finestra d’un cotxe estacionat al carrer Manuel de Falla i s’havia endut una jaqueta que hi havia a l’interior. Una patrulla va arribar al lloc dels fets i va localitzar, davant de la Tabacalera, un individu que coincidia amb la descripció facilitada, motiu pel qual va ser detingut. En l’escorcoll, els agents van trobar al detingut la jaqueta que hauria estat sostreta i una petita llanterna.

Diligències per delicte lleu de furt

Aquest dissabte a les 20 h una representant d’una botiga de roba del Parc Central va alertar que s’havia produït un robatori de diferents peces per valor de 25,98 €. Després d’escoltar la versió dels responsables de la botiga i d’un testimoni dels fets, els agents van obrir diligències a la dona pressumpta infractora.

Diligències per furt lleu

Aquest dissabte, a les 9 h, una patrulla que circulava per la Via Augusta ha estat requerida per un ciutadà que ha observat un individu que estava mirant els vehicles aparcats al carrer, com si estigués plantejant-se d’obrir-los. Minuts després els agents van localizar un home, que coincidia amb la descripció facilitada, al costat d’un turisme. Els agents van comprovar que la porta del cotxe estava oberta, amb la guantera també oberta. El fill del titular del vehicle va poder ser localitzat, va desplaçar-se al lloc dels fets i va explicar que no trobava a faltar res del cotxe. Tanmateix, el presumpte infractor portava un telèfon mòbil del qual no podia demostrar la titularitat, motiu pel qual va ser denunciat pels agents.