.

.

TOTS 21

El rimer servei de patrulla de la Guàrdia Municipal es va dur a terme la nit del passat 1 de juny. Foto: Ajuntament

Un cop acabat el període de formació, que ha durat un pràcticament un parell de mesos, el personal de la Guàrdia Municipal del Morell ja treballa les 24 hores del dia. Es tracta d’un nou moment històric vinculat a aquest cos de seguretat ciutadana, llargament reivindicat des del veïnat morellenc, que s’ha posat oficialment en marxa aquesta setmana, en concret la nit de l’1 de juny, quan es va prestar el primer servei de nit.

Un moment que no es van voler perdre ni l’alcalde del Morell, Eloi Calbet, ni els regidors Alberto Ortega, responsable de Seguretat Ciutadana, i Pere Domingo, al capdavant de la cartera de Via Pública. “Ara comença un camí que ens permetrà millorar significativament la qualitat de vida de morellencs i morellenques”, destacava Calbet.

“Llevat que es pugui produir alguna incidència, els sis agents i el seu cap s’organitzaran en tres torns per tal de cobrir les 24 hores del dia i els 365 dies de l’any”, detalla Ortega. Per la seva banda, Domingo remarca que “es podrà donar resposta a qüestions que ara podien quedar desateses, de manera que el compromís del consistori amb la ciutadania es reforça clarament”.

Les persones que necessitin posar-s’hi en contacte, ho poden fer al telèfon 977 94 80 90 i al correu electrònic guardiamunicipal@elmorell.cat. Val la pena recordar, però, que el telèfon d’emergències principal és el 112.

Redacció