.

.

TOTS 21

Imatge del Carnaval d’enguany. Cedida

El Carnaval 2020 de Creixell es va fer enguany en dos caps de setmana diferents. Aquest passat dissabte 29 de febrer a partir de les 20:00h. a l’Avinguda Catalunya, va tenir lloc la tradicional Gran RUA de Carnaval. Es va acabar a la Rambla de les Moreres amb la Guerra de Confeti. Tot seguit al Casal Municipal hi va haver Música Disco amb el DJ Rubén Romero. Hi van participar 20 carrosses i 2 comparses.

Hi havia colles de Torredembarra, Altafulla, Roda de Berà, El Vendrell, Calafell, Banyeres, La Pobla de Montornés i de Creixell. Més de 1.500 persones van participar a la Rua. També hi va haver molt de públic que va voler viure en directe la Rua. Les Carrosses i comparses van fer un recorregut per diferents carrers del nucli urbà de la Vila. La festa es va acabar a la rambla de les moreres fent la guerra de confeti.

Al casal municipal es va fer la festa amb el DJ Rubén Romero. Moltes gràcies a totes les persones que hi van participar. També el nostre agraïment a Protecció Civil de Creixell, Policia Local, Brigada Municipal i a totes les colles participants.