.

El president de l'ACM, ; la vicepresidenta del govern Joana Ortega i l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet. Foto: ACN

El president de l'ACM, Miquel Buch; la vicepresidenta del govern Joana Ortega i l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet. Foto: ACN

En la cloenda de l’Assemblea de l’Associació Catalana de Municipis (ACM), celebrada aquest dijous a Vila-seca, la Generalitat ha mogut fitxa respecte el cas Innova –un afer judicial que estudia presumptes irregularitats, principalment en l’àmbit sanitari, i que parteixen de l’entramat d’empreses público-privat reusenc. En el torn de parlaments, tant la vicepresident del Govern, Joana Ortega, com el president de l’ACM, Miquel Buch, ha tingut paraules de reconeixement per dos alcaldes.

L’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, és un dels darrers esquitxats pel cas Innova arran de la construcció d’un centre sanitari al seu municipi. En l’acte d’avui, ha estat ovacionat pels presents quan la vicepresidenta  ha expressat tot el “suport” del Govern cap a la seva tasca. “L’atac polític sense escrúpols pot fer molt mal i la crítica política ha de tenir un límit”, ha afegit Ortega.

En l’acte també s’ha reconegut la tasca de l’alcalde de Tivissa, Jordi Jardí, que no ha assistit a la trobada per acabar de coordinar les tasques d’extinció de l’incendi que durant aquests dies afecten el municipi.