.

.

TOTS 21

Instal·lacions tancades de Ràdio Cambrils. Foto: Revista Cambrils

El Govern ha acordat aquest dimarts atorgar als ajuntaments de Cambrils i Torroella de Montgrí la concessió definitiva per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència de caràcter municipal, la qual restarà substituïda per un règim de gestió directa amb el dret d’utilitzar l’espai radioelèctric corresponent i subjecta al compliment de les previsions contingudes al títol III de la Llei 22/2005, de 29 de desembre.

L’acord de Govern resol aquestes concessions, que fins ara restaven en situació de provisionalitat, atenent que correspon a la Generalitat atorgar aquestes concessions, i que les instal·lacions de les emissores esmentades s’adiuen als respectius projectes aprovats al seu dia, a les especificacions tècniques d’aplicació, han superat la inspecció preceptiva i han obtingut de l’administració competent l’autorització de la posada en servei.

L’emissora municipal Ràdio Cambrils va tancar l’any 2014. L’actual alcaldessa, Camí Mendoza, es va comprometre a reobrir-la-