.

Una acció dels membres de Projecte Home Catalunya

La Fundació PortAventura ha fixat el dos d’octubre el Quart Sopar Solidari, la recaptació del qual es destinarà enguany a l’ONG Projecte Home Catalunya.

L’ONG ha obert una seu a Tarragona destinada a l’atenció, el tractament i la reinserció social de les persones amb problemes de drogodependències. L’espai funciona des de finals de 2013 i té com a àmbit d’influència el territori de Tarragona i Terres de l’Ebre.

La quarta edició del sopar se celebrarà de nou al PortAventura Convention Centre i a l’acte s’espera superar les 900 persones que van participar-hi l’any passat. “En la passada edició van aconseguir recaptar 65.300€, gràcies als quals el projecte Nous Horitzons va poder finançar quatre entitats que treballen amb nens i joves en risc d’exclusió social”, explica Ramón Marsal, president de la Fundació PortAventura.

Projecte Home Catalunya disposa de diverses línies d’actuació, como l’orientació i diagnòstic per a adolescents i adults, el tractament en règim ambulatori, l’assessorament familiar, l’acompanyament en la reinserció laboral o l’execució de mesures penales alternatives.