.

Moment de l'entrega del xec amb els beneficis recollits

Moment de l'entrega del xec amb els beneficis recollits

Un any més, el Sopar Solidari organitzat per la Fundació PortAventura ha superat les expectatives de l’organització. L’esdeveniment, celebrat el passat 2 d’octubre, va reunir 1.050 comensals entre polítics, empresaris, periodistes i representants d’entitats benèfiques i socials. Amb el PortAventura Convention Centre com a escenari, el sopar benèfic, que ha celebrat la seva 4a edició, va aconseguir recaptar 71.250 €, superant la xifra de l’any anterior (65.300 €).

L’import recol·lectat contribuirà a la implantació de Projecte Home a Tarragona, de manera que l’ONG catalana podrà desenvolupar a la província diferents projectes centrats en l’atenció, el tractament i la reinserció social de les persones amb problemes de drogodependència.
En paraules de Ramon Marsal, president de la Fundació PortAventura, “per a nosaltres suposa una gran satisfacció veure que la iniciativa del Sopar Solidari compta cada any amb la participació de més persones. Les seves aportacions ens permeten ajudar a projectes solidaris dirigits a millorar la qualitat de vida dels sectors més desfavorits de la nostra província, com és el desenvolupament del centre Projecte Home a Tarragona”.
Aquesta iniciativa solidària forma part del compromís de la Fundació PortAventura, principalment amb els infants i joves en risc d’exclusió. Amb l’objectiu principal d’ajudar a aquests col · lectius, la Fundació col · labora amb diferents entitats de proximitat mitjançant el finançament de projectes de divulgació, formació i sensibilització de cadascun dels seus àmbits d’actuació.
Sobre Projecte Home Catalunya

Projecte Home Catalunya és una ONG catalana creada el 1995 per al tractament, la prevenció i la sensibilització de les drogodependències. Al llarg de tots aquests anys, ha atès més de 15.000 persones amb problemes de drogues, amb especial atenció per a aquelles persones en situació de risc d’exclusió social. Compta amb centres de tractament a Barcelona, Montcada i Reixac, Montgat i Tarragona i amb un equip humà format per 30 treballadors i 120 voluntaris. Exerceix com a ONG de caràcter consultiu especial davant el Consell Econòmic i Social de les Nacions Unides – www.projectehome.cat

Sobre Fundació PortAventura
La Fundació, continuadora del treball de PortAventura en el camp de la Responsabilitat Social Corporativa, neix el 2011 i centra els seus esforços en el suport a projectes dedicats a nens i joves en risc d’exclusió social del territori per raons sanitàries o econòmiques. Aquesta iniciativa pretén, a més d’ajudar a col · lectius en risc d’exclusió social, professionalitzar la gestió de les activitats que actualment es desenvolupen. També ha organitzat diferents esdeveniments com el Sopar Solidari en suport amb la Fundació Nous Horitzons per la integració de joves en risc d’exclusió, l’organització d’una Jornada Sense Gluten per la normalització de la celiaquia o la trobada “Fent Amics” en col · laboració amb Down Catalunya per facilitar la integració en la societat de persones amb síndrome de Down.