.

Els guardonats, a l’escenari de firaReus Events, amb el seus respectius premis. Foto: Cedida

La Fundació Gresol ha lliurat aquest dijous a la nit els Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència que aquest any arriben a la dissetena edició. La gala, que s’ha celebrat a firaReus Events, ha estat conduïda per l’autor del llibre ‘Avanza’ i emprenedor del territori en intel·ligència artificial, el coach Nando Coronado.

Els Premis Gaudí Gresol ja estan plenament consolidats i s’han convertit en una important cita social a la província de Tarragona. La finalitat d’aquests guardons és reconèixer el treball de persones, entitats i organismes que hagin destacat en diferents disciplines professionals; però també hi ha un rere fons solidari, doncs els fons recaptats es destinen a una causa benèfica.

Aquest any, com en les anteriors edicions, la participació ha estat tot un èxit, ja que el nombre de persones inscrites a la gala de lliurament dels premis i el sopar solidari posterior ha estat de gairebé 350 assistents.

Els guardonats d’aquest any han estat:

  1. Ana Vallés – Premi en Lideratge Empresarial
  2. Montse Guàrdia – Premi en Tecnologia i Innovació
  3. Tatxo Benet – Premi Lideratge en Comunicació Audiovisual
  4. Aina Clotet – Premi en Televisió
  5. Raquel Sans – Premi en Periodisme
  6. Sergio i Javier Torres – Premi en Gastronomia
  7. Glòria Canals – Premi Catalana Il·lustre
  8. Gemma Mengual – Premi en Esport
  9. Peter Vives – Premi en Cinema
  10. Dr. Joaquim Enseñat – Premi en Medicina

La gala d’enguany també vol servir per commemorar el 30 aniversari de la creació de Gresol, i amb aquest motiu, hi ha hagut algunes sorpreses que els assistents han anat descobrint al llarg de la vetllada. Per exemple, a l’inici de la gala s’ha projectat en primícia un vídeo corporatiu de Gresol que ha elaborat l’empresa Digivisión al capdavant de la qual hi ha en José Antonio Muñiz, associat de Gresol i gran expert en la producció audiovisual.


Altres notícies:


Una altra sorpresa ha tingut a veure amb la música i amb ella s’ha posat punt i final a l’acte formal de lliurament. Concretament, hi ha hagut una actuació musical a càrrec d’una part de la coral universitària de la URV, sota la direcció de Montse Ríos, que han interpretat un petit repertori musical com a colofó a aquesta gala.

I la darrera sorpresa l’han descobert durant el sopar celebrat al foyer de firaReus. Es tracta d’una exposició de quadres de l’artista i pintor reusenc, un veritable exemple d’èxit i superació; en Tom Roy; qui ha volgut decorar l’espai amb el seu talent i prestigi.

Important representació del territori

Tots els premiats han assistit a la Gala i han recollit personalment el guardó que consisteix en un bust de Gaudí de l’escultor Joan Matamala. Tots ells han compartit la vetllada i el sopar amb tots els assistents, entre els quals hi ha destacades personalitats que han estat les encarregades de lliurar els premis. Entre aquests, Emili Correig, president de la Fundació Gresol, que ha lliurat el premi a Ana Vallés; Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona, que ha lliurat el premi a Montse GuàrdiaXavier Jarque, Chief Revenue Officer de Marlex que ha entregat el premi a Tatxo Benet; Mario Basora, president de la Cambra de Comerç de Reus que ha lliurat el guardó a Aina Clotet; Cristina Urgellés, sòcia d’auditoria a EY, ha fet entrega del premi a Raquel Sans; Saül Garreta, president del Port de Tarragona, que ha lliurat el premi als germans Torres; Anton Pont, president d’honor de la Fundació Gresol ha lliurat el premi a Glòria Canals; Rafael Matamoros, director general de Logística Costa Dorada, ha fet entrega a Gemma Mengual; Robert Moragues, director general de Gresol ha entregat el premi a Peter Vives i l’alcaldessa de Reus, Sandra Guaita, que l’ha lliurat al doctor reusenc Joaquim Enseñat.

Els convidats i els guardonats, en el sopar que es va servir després del lliurament. Foto: Cedida

Algunes altres personalitats assistents han estat, per exemple, el secretari de l’Associació Antian, Joan Torres; el president de la seu a Tarragona del Col·legi d’Economistes de Catalunya, Miquel Àngel Fúster; el president de la Cambra de Comerç de Valls, Josep M. Rovira; el subdelegat del Govern central, Santiago Castellà; el diputat al Congrés Josep M. Cruset; la secretària de la Mesa del Parlament de Catalunya, la diputada Rosa M. Ibarra; la senadora Teresa Pallarès o els diputats al Parlament de Catalunya Mònica Sales o Joaquim Calatayud, entre d’altres.