.

Imatge d’una de les activitats de la fira en anys anteriors. Foto: Cedida

La cita serà el dilluns 10 de juny a la plaça de l’Estatut a partir de les 17 hores. L’organitzen els infants del TASTA, els Tallers d’Acció Socioeducativa del Tarragonès, i els Centres oberts. Un estiu més arriba, al nostre municipi, una nova jornada de la Fira Tastera amb jocs fets a partir de materials reciclats i tenint en compte la sostenibilitat, balls, berenar, animació infantil i moltes altres propostes que el dilluns 10 de juny arribaran a la plaça de l’Estatut a les 17 hores.

La Fira de Jocs del Tarragonès potencia i neix a partir de les activitats grupals amb infants, adolescents i les seves famílies dels serveis d’intervenció socioeducativa del Tarragonès. I és que la cita l’organitzen els infants del TASTA, els tallers d’acció socioeducativa del Tarragonès, i els Centres oberts amb el suport del seu equip d’educadores, la regidoria de Benestar del nostre consistori i el Consell Comarcal del Tarragonès. És una jornada inclusiva on els més petits en són els protagonistes. Una oportunitat d’aportar al municipi una proposta lúdica comunitària perquè en gaudeixin tots els infants i famílies. L’objectiu és reivindicar el joc com a necessitat de l’infant per a desenvolupar-se i el seu valor com a recurs educatiu.

La particularitat d’aquesta fira és que és itinerant i, durant dues setmanes, se’n fan diferents edicions en tots aquells municipis de la comarca on es fan activitats regularment: Creixell, Vilallonga del Camp, el Morell, la Pobla de Mafumet, la Riera de Gaià, Constantí, el Catllar, la Pobla de Montornès, els Pallaresos, Roda de Berà, Altafulla, Torredembarra i la Canonja.