.

.

TOTS 21

Imatge d'arxiu d'una de les atraccions del Gremi de Firaires. Foto: Cedida

Imatge d’arxiu d’una de les atraccions del Gremi de Firaires. Foto: Cedida

El barri tarragoní de Bonavista acollirà la Fira d’Atraccions des d’aquest dissabte i fins l’1 de maig. L’esplanada a tocar d’on tradicionalment se celebra el mercadet dels diumenges es convertirà en un gran espai d’oci i diversió, amb més d’11.000 metres quadrats i amb prop de 50 establiments entre atraccions, firetes i propostes gastronòmiques. “Estem molt contents de poder mantenir la Fira d’Atraccions. Ja fa 34 anys que venim al barri de Bonavista, sempre ens acull molt bé i no volíem perdre l’oportunitat d’organitzar aquest esdeveniment al barri un any més”, ha indicat el vicepresident del Gremi de Firaires de la Província de Tarragona, Ramón Pàmies.

La Fira d’Atraccions es podrà visitar totes les tardes a partir de les 17.00 hores i fins la nit. Després de l’èxit de l’any passat, les atraccions i les firetes tornaran a Bonavista amb l’objectiu que petits i grans gaudeixin a l’aire lliure i es retrobin amb emocions i sensacions passades. La fira ha estat sempre un reclam per a les famílies tarragonines, que aquest 2023 podran tornar a l’esplanada del mercadet amb una gran oferta d’oci i gastronomia. “És un impuls pel barri i tenim una responsabilitat amb ells i amb els companys firaires que ja tenien reservada aquesta data al calendari. Fa molts anys que venim i és important per tothom”, ha afegit Pàmies.

L’esdeveniment està organitzat pel Gremi de Firaires de la Província de Tarragona amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Bonavista. Ambdues entitats han treballat perquè no es perdi la Fira, que ja s’ha convertit en un emblema de la ciutat i del barri i en una cita ineludible amb l’arribada de la primavera. Els assistents podran arribar fins a la fira en vehicle particular o en transport públic, amb les línies d’autobús de l’EMT número 3, 30 i 54, i amb la línia nocturna especial número 72.