.

.

TOTS 21

Un grup d’actors en l’edició de 2015.

El Camp de Mart de Tarragona acollirà aquest cap de setmana, i per primer cop, la Fira Akelarre, un esdeveniment de tres dies on es combina el misticisme amb les tradicions. “La cosa va de bruixes, però també de mantenir vius certs hàbits com el de poder comprar a les paradetes d’artesania o escoltar música de fa un parell de segles o tres”, afirmen els organitzadors en un comunicat.

La fira deixa enguany la Part Alta per traslladar-se al Camp de Mart on, del divendres 3 al diumenge 5 de març, es podrà gaudir de nombroses parades d’artesans que oferiran al públic productes esotèrics, articles de la llar, complements, bijuteria i un ampli assortiment gastronòmic.

El recinte estarà obert els tres dies de 10 a 22 hores, i s’hi celebraran diverses activitats per a tots els públics. El divendres 3 de març, hi haurà una queimada amb degustació i una cercavila amb les bruixes de les quatre estacions i un ritual de desitjos. El dissabte es podrà gaudir d’una batucada al migdia, una altra cercavila amb la Kobla d’en Taudell i la bola encantada dels Joglars de la bota o un encanteri amb la música de l’Arpa dels Joglars. El diumenge, últim dia de la Fira Akelarre, hi ha previst un espectacle de malabars i il·lusionisme al migdia, una cercavila a la tarda i un espectacle de màgia amb el mag Albert al vespre.

Dissabte i diumenge hi haurà la Mostra d’Oficis amb el picapedrer Mateuet i la Mostra d’Art amb forja dels germans Mercader. Diumenge, durant tot el dia hi haurà el Consell del Tarot i carrer dels Oracles a càrrec de l’Escola Mariló Casals. L’entrada a la Fira Akelarre, que ja és una cita obligada al calendari d’oci i lleure de la ciutat, és gratuïta.