.

.

TOTS 21

El barri del Cos del Bou i la Baixada de la Pescateria celebrarà la festivitat de Sant Roc. Les circumstàncies sanitàries actuals impedeixen celebrar aquestes festes tradicionals amb la programació habitual. Amb tot, el dilluns 16 d’agost als seus carrers es podrà viure un tastet de la seva festa, amb les entitats de cultura popular pròpies del barri, les quals reprendran  la seva activitat, recuperant el carrer amb les actuacions dels Gegants Vells, Gegants Vells petits, Drac de Sant Roc i el pilar d’homenatge de la Colla Jove.

Programa del dilluns 16 d’agost, festivitat de Sant Roc

8 h Matinades, pels carrers Cós del Bou, Baixada Pescateria, Trinquet Nou i Trinquet Vell

10 h Salutació de Sant Roc als veïns del barri. pels carrers Cós del Bou i Baixada Pescateria, Trinquet Nou i Trinquet Vell acompanyats dels grups de grallers.

10.45 h Anada a ofici.  Els veïns i amics del barri es dirigiran a l’església de Sant Francesc per a assistir a l’ofici de Sant Roc.

  • Itinerari: Cós del Bou, pl. de la Font, Rere Sant Domènec, Rambla Vella

11 h. Església de Sant Francesc. Ofici religiós de Sant Roc

12.15 h Tornada d’ofici. Les imatges de Sant Roc i la Mare de Déu d’Agost tornen al barri

  • Itinerari: Rambla Vella, Rere Sant Domènec, pl. de la Font, Cós del Bou

19 h Celebració de Sant Roc amb l’actuació de la Xaranga Tocabemolls i la participació del seguici de Sant Roc (Gegants Vells, Gegants Vells Petits i Drac de Sant Roc). Per finalitzar, la Colla Jove aixecarà un pilar d’homenatge.

  • Preu cadira: 5 € Venda d’entrades: entradium.com a partir del 12 d’agost. Aforament limitat

20.45 h Final de festes

Redacció