.

.

TOTS 21

Aquest divendres 2 de juliol arrencarà la Festa de Barris amb el repic de campanes. El mateix dia al vespre, cada barri anunciarà l’inici de la festa amb l’encesa de les traques que esclataran de manera simultània a diferents carrers de Riudoms.

L’endemà, a les 6 de la tarda, tindran lloc els jocs infantils que ompliran de diversió els carrers i, a les 9 del vespre, se celebrarà el tradicional sopar de germanor a la fresca que organitza cada barri. Les dues activitats són amb aforament limitat i els tiquets es poden adquirir a cada barri.

L’Església de Sant Jaume acollirà, el diumenge 4 de juliol, l’ofici religiós en el qual una representació de cada barri farà l’ofrena dels fruits de la terra, antic ritual vinculat a la celebració de Corpus Christi. L’acte es podrà seguir pel canal de Youtube de l’Església. A les 9 del vespre, al pati de l’Escola Beat Bonaventura, hi haurà el concert de Barris a càrrec de l’Orquestra de versions «Yo suspendí EGB» que amenitzarà la vetllada amb un repertori musical de tots els estils dels anys 70, 80 i 90. A la mitja part es farà l’elecció de l’Hereu, la Pubilla, el Fadrí i la Dama d’Honor 2021. L’acte té aforament limitat.

Normativa i condicions per participar als actes

Amb motiu de la Covid-19, els actes tenen aforament limitat ja que es realitzen en espais delimitats i unes mesures de seguretat i sanitàries que cal complir. A continuació es detallen la normativa i les mesures:

Recollida prèvia d’entrades per a l’accés als actes

Atesa la normativa vigent, cal reserva prèvia d’entrades per accedir als espectacles a l’aire lliure. Aquestes seran gratuïtes i es posaran a disposició els dies 29 i 30 de juny a la plaça de l’Església de les 6 a les 8 de la tarda.

Cada persona podrà demanar un màxim de 6 entrades per a cada espectacle. En el moment de recollir-les s’haurà d’especificar el nom i els cognoms de tots els assistents.

Redacció