.

La FEAT recorda que “totes les Organitzacions de Transportistes amb representativitat acreditada rebutgen les mobilitzacions convocades per al dilluns 14 de març”.

La Federació Empresarial d’Auto-transport de la Província de Tarragona (FEAT) s’ha posicionat en contra de la vaga de transportistes convocada dilluns. En un comunicat destinat a fixar el seu posicionament, assegura que “la resolució dels gravíssims problemes que travessen els transportistes no poden ser tractats, ni resolts, en moviments de tipus assembleari on es confonen i pretenen resoldre’s al mateix temps els problemes d’assalariats d’una banda, i autònoms i resta d’empreses del sector per una altra”.

En aquesta línia, la FEAT recorda que “totes les Organitzacions de Transportistes amb representativitat acreditada rebutgen les mobilitzacions convocades per al dilluns 14 de març, que pretenen paralitzar de manera indefinida el sector del transport de mercaderies per carretera”. Segons la federació, “els convocants estan aprofitant aquests moments d’incertesa i rebuig a l’increment desbocat dels preus del carburant, per a generar un conflicte basat en la por”

“Animem a tots els afiliats a continuar treballant amb la màxima normalitat possible, i que informin a FEAT de qualsevol incident que dificulti la realització dels serveis”, conclou la nota de premsa.

Redacció