.

El CBT s’ha endut un encontre igualadíssim. Foto: Eduard Hernando

Partit lluitadíssim al Serrallo que s’ha hagut de decidir als últims segons perquè la victòria es quedés a Tarragona (74 – 72). Qualsevol dels dos conjunts hagués pogut sortir victoriós de l’enfrontament, però ha estat l’equip de Berni Álvarez qui no ha deixat de creure en cap moment. Un imparable Adrià Duch, amb 25 punts (4 triples), 5 faltes rebudes i 27 de valoració, ha estat el millor jugador del partit.

El propi Duch obria el marcador des de la línia de tres i es convertia en referent ofensiu amb un 2+1 convertit en els primers compassos de partit. Acompanyava l’equip, que mantenia els seus per davant a l’equador del quart (14 – 11), gràcies sobretot a la concentració a l’altre costat de la pista. Coronel es treia un triple de la butxaca i al límit de la possessió quan el Prat recuperava terreny perdut. Uns minuts finals molt seriosos i una cistella inverosímil de Tugores en la darrera jugada servia per tancar el quart amb avantatge pels de Berni (24 – 18).

El Prat començava a carburar amb l’arrencada dels següents deu minuts. L’Ibersol CBT no era capaç de mantenir l’encert del primer quart i es deixava empatar a 27. La dinàmica i el control canviaven de mans, i els visitants sotmetien els de Berni sense ser capaços però, de trencar el partit. La forta pressió del filial del Joventut feia que els blaus comencessin a prendre males decisions, per marxar al descans 35 – 40.

Duch tornava a ser protagonista en l’apartat ofensiu amb dos triples consecutius només començar el tercer quart. L’equip capgirava el marcador després de molts minuts a remolc (43 – 42) i oferia seguretat al darrere. El Prat no sabia com reaccionar al ritme proposat pels de Berni, i el bon joc coral i les accions puntuals de Coronel, Duch i Zanca i els taps de David Ndiaye donaven un il·lusionant +6 als blaus (56 – 50).

El Prat posava una marxa més i només necessitava dos minuts per desfer-se de la pressió de l’Ibersol CBT i tornar a comandar l’electrònic (58 – 59). L’encert del rival trastocava els de Berni, que jugaven amb presses i escollint la pitjor opció. Amb temps per a recomposar-se, els blaus tornaven a aixecar el cap i un altre 2+1 de Duch tornava a posar els seus en la lluita (63 – 65). Els de Berni buscaven el de Castelló, que anotava un triple impossible per posar els seus definitivament per davant. Hi afegiria cinc punts més consecutius que servirien per aconseguir una important victòria per 74 a 72.