.

.

TOTS 21

Rosanna Camps, en un acte al Servei Català de Trànsit

Rosanna Camps, en un acte al Servei Català de Trànsit

La responsable del servei territorial d’Interior, Rosanna Camps, militant d’Unió Democràtica de Catalunya, deixarà el càrrec amb la marxa de Ramon Espadaler com a conseller i l’entrada de Jordi Jané en el càrrec, segons ha pogut confirmar aquesta tarda Tarragona21. El canvi es produirà properament, tot i que hores d’ara no hi ha una data concreta.

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, havia nomenat la reusenca Rosanna Camps com a directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, en substitució de Carme Mansilla, el febrer de 2013. Espadaler havia demanat als membres de partit que formen part del Govern que l’abandonin amb la marxa dels consellers d’Unió i la vicepresidenta, Joana Ortega. Així ho farà Camps.

Altres càrrecs d’Unió, com el secretari de l’Habitatge, el tarragoní Carles Sala, membre del sector sobiranista, es manté en el càrrec. El sector sobiranista s’ha rebel·lat contra la cúpula del partit. UDC està expedientant els destacats membres del sector sobiranista rebels.

Rosanna Camps és llicenciada en Dret per la Universitat de Navarra, i en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Catalunya. Ha ocupat diversos càrrecs a l’administració catalana com cap del Servei de Suport Judicial i administradora de la Unitat Administrativa de l’àmbit Judicial de Reus, i ha estat membre de la Comissió d’Assistència Jurídica Gratuïta de Tarragona.