.

La representació tarragonina ha estat encapçalada pel diputat de l’Àrea de Gestió de Persones i Talent, Joan Castor. Foto: Cedida

La Diputació de Tarragona ha participat aquesta passada setmana al fòrum NESI 2024, celebrat a Mollina (Màlaga), un espai de trobada i reflexió on s’han treballat diverses dinàmiques amb l’objectiu de generar noves iniciatives i projectes en reptes com l’economia d’impacte i transformació, les ciutats i la transició justa, la descentralització econòmica i la connexió urbana-rural.

La representació de la Diputació de Tarragona al fòrum, encapçalada pel diputat de l‘Àrea de Gestió de Persones i Talent, Joan Castor, ha treballat en la resolució de reptes relacionats amb l’economia social i solidària, la sostenibilitat i la justícia social.

La Diputació ha participat de la trobada juntament amb altres ens locals i entitats de desenvolupament local i promoció econòmica de la demarcació, així com entitats del tercer sector. En concret, hi han pres part els ajuntaments d’Amposta, Calafell, Cambrils, la Bisbal del Penedès, Reus, Tarragona i Tortosa; els Consells Comarcals del Baix Camp, del Baix Penedès i del Tarragonès; i les entitats Autoocupació, Ateneu Cooperatiu de les Terres de l’Ebre, Consorci Intercomarcal d’Iniciatives Socioeconòmiques (CIS), Consorci per al Desenvolupament del Baix Ebre i Montsià (BEMO), LEADER del Camp i la Universitat Rovira i Virgili.


Altres notícies:


El fòrum NESI, que enguany arriba a la seva quarta edició, és un espai de cocreació, trobada i reflexió on es debaten temes relacionats amb l’economia social i solidària, la sostenibilitat i la justícia social, amb l’objectiu de promoure un canvi cap a un model econòmic més equitatiu i sostenible que tingui cura de les persones i el planeta. En total, han participat a la quarta edició del fòrum NESI prop de 200 persones, procedents d’institucions i empreses d’arreu de l’estat i d’altres països, a més d’emprenedors i entitats socials.