.

El gerent del Patronat de Turisme, Octavi Bono, en una de les reunions

El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha col·laborat en l’organització de diversos viatges de familiarització adreçats a periodistes alemanys i agents de viatge nacionals, estatals i internacionals que han tingut com a element central el Concurs de Castells de Tarragona, celebrat el passat cap de setmana.

Tres són els viatges que han permès conèixer de primera mà el món casteller i, concretament, el Concurs de Castells celebrat el passat cap de setmana a la Tarraco Arena Plaça a un total de 55 periodistes i agents de viatge, de la mà del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

El primer dels grups, format per sis periodistes alemanys –Sächsische Zeitung, Echo Zeitung, Der Landbote, Westfälische Nachrichten, Fuldaer Zeitung i Die Zeit- ha vingut a la Costa Daurada seguint un viatge organitzat des del Centre de Promoció Turística a l’Europa Central de l’Agència Catalana de Turisme. El Patronat de Turisme de la Diputació ha col·laborat en l’elaboració del programa de visites i ha comptat amb el suport dels patronats municipals de Turisme de Tarragona, el Vendrell i Montblanc i del Consell Comarcal de l’Alt Camp. Durant la seva estada, a més de gaudir en directe del Concurs de Castells, el grup ha visitat el Patrimoni Mundial de Tarragona i les seves platges, el Monestir de Santes Creus, Montblanc i Valls.

D’altra banda, un grup format per 34 agents de viatge procedents de mercats llunyans –Argentina, Austràlia, Brasil, Canadà, Estats Units, Hong Kong, l’Índia, el Japó, Singapur, Taiwan i la Xina- també ha visitat aquests dies la Costa Daurada, convidat des de l’Agència Catalana de Turisme amb motiu de la jornada de treball Buy Catalunya, que té lloc aquest dijous a Barcelona. El Patronat de Turisme de la Diputació ha col·laborat en l’organització d’aquest viatge, comptant amb el suport del Patronat Municipal de Turisme de Tarragona. Els agents de viatge han gaudit del Concurs de Castells a Tarragona aquest diumenge, a més de presenciar una activitat de reconstrucció històrica a l’Amfiteatre romà.

Finalment, un grup format per 15 representants d’agències especialitzades en turisme de reunions i incentius de Barcelona i Madrid també ha assistit al Concurs de Castells, seguint un viatge organitzat conjuntament pel Costa Daurada Convention Bureau i el Tarragona Convention Bureau, amb la col·laboració de diversos membres associats als dos organismes. El grup, a més, ha realitzat activitats d’incentius i ha visitat diferents espais de la zona que permeten acollir esdeveniments del seu sector d’especialització.