.

.

TOTS 21

Concentarció de cotxes Smart al Passeig Jaume I. Foto: Cedida

Salou està ja immersa en la primera edició del Smart Times 2017, un esdeveniment mundial que té com a epicentre Salou i que reuneix a 1.600 cotxes Smart al voltant del passeig Jaume I de Salou.

D’entre els principals actes previstos per avui destacar l’inici de la trobada avui divendres a les 20.45 hores a l’escenari de la platja amb els parlaments de les autoritats. Prèviament es duran a terme diferents actes com rumba catalana, castellers, flamenco show, LED Dancer, entre molt d’altres a partir de les 14 hores i fins les 10.35 de la nit.

Recordem que la celebració de la desfilada de Smarts demà dissabte 17 de juny, prevista de les 13h a les 16h, pot provocar retencions en els trànsfers de clients des de i cap als Aeroports de Reus i Barcelona. Per aquest motiu, recomanem planificar els desplaçaments amb temps i tenint en compte la ruta prevista.

El recorregut dels cotxes Smart començarà al Passeig Jaume I de Salou i arribarà fins a La Pineda pel carrer Brussel·les i la Carretera de la Costa. Posteriorment, els cotxes es dirigiran –mitjançant el mateix recorregut– fins a Cambrils i, finalment, de tornada a Salou.

El dissabte 17, continuaran els actes amb l’entrega de premis als participants de 10 a 13h on es premiarà l’Smart més original, més modificat. A les 13hores tindrà lloc l’inici de l’esperada caravana amb tots els cotxes al Passeig Jaume I. Ja per la tarda, a partir de les 19.45h l’escenari situat a la platja Llevant podrem gaudir d’Alexander Som, Luka Caro a les 21h, i les germanes australianes Nervo a les 22.30 hores. Tant els concerts com els espectacles seran de lliure accés.