.

Montserrat Gassull (ERC) i Rachid El Ghazoui. Foto: Joan Marc Salvat

Montserrat Gassull (ERC) i Rachid El Ghazoui. Foto: Joan Marc Salvat

La regidora d’ERC, Montserrat Gassull, i Rachid El Ghazoui han aparegut en roda de premsa per exposar el camí recorregut des de la seva denúncia a la Guàrdia Civil, fins la detenció de l’alcalde Daniel Masagué i el conjunt de la Junta de Govern local acusats de presumptes delictes de prevaricació. Tot i que Gassull no ha pogut entrar en el fons de la qüestió “perquè el cas està sota secret de sumari”, la regidora d’ERC sostè que “això només acaba de començar”

En la compareixença, Gassull ha avançat que en anteriors plens “ja havia advertit els regidors que estaven votant a favor de mesures irregulars”. En aquest sentit, ha lamentat que “després de cansar-me d’informar-los vaig presentar la denúncia”. I és que, segons ha avançat la regidora, “aquí estem parlant de xifres milionàries” en favor de diverses empreses.

Gassull també ha volgut matisar que en cap moment, la seva denúncia va en contra de cap persona: “La denúncia està feta contra una sèrie de tràmits fets per l’Ajuntament”. Amb tot, l’edil republicana ha exposat que tot pelgat “s’hagués pogut evitar i el govern no estaria imputat”.

Per últim, Gassull ha lamentat la “manca de suport” del seu partit a nivell nacional: “Tampoc demano que em facin un monument, però amb una trucada n’hi hagués hagut suficient”.

La roda de premsa s’ha desenvolupat en un ambient peculiar, a l’Hostal Coca de Torredembarra, enmig d’un núvol de mitjans, gent que feia l’esmorzar i polítics d’altres formacions, com el portaveu socialista Jordi Solé, o els dos exalcaldes de Torredembarra Santi Segalà i Manolo Jiménez.

Joan Marc Salvat