.

.

TOTS 21

Estela Martín, acompanyada del vicedegà, Julio de Parellada,  durant la visita institucional a l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Foto: Cedida

La degana de l’Il·lustre Col·legi de l’Advocacia de Tarragona, Estela Martín, acompanyada del vicedegà, Julio de Parellada, han fet una visita institucional a l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà. Es tractava d’una presa de contacte, la primera del mandat que es va iniciar el passat mes de novembre. La degana i el vicedegà han explicat l’alcalde el pla estratègic de la institució per als propers 4 anys, un mandat en el que la col·laboració de la institució i de tot el col·lectiu per contribuir a solucionar els problemes i les necessitats dels ciutadans és una de les màximes prioritats.

Estela Martín i Julio de Parellada han posat sobre la taula també la necessitat que Tarragona faci realitat d’una vegada per totes la Ciutat de la Justícia, un equipament llargament reivindicat necessari per concentrar els serveis de l’Administració de justícia, actualment dispersos en diversos punts de la ciutat. L’ICAT demana que es reactivi un projecte que porta dècades encallat i que és fonamental per al bon funcionament de la justícia a la ciutat, tant des del punt de vista de l’advocacia com també dels seus receptors, els ciutadans.

Redacció