TOTS 21

Imatge del recorregut de la cursa. Foto: Ajuntament

Davant la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia de la COVID-19, la Cursa de Sant Silvestre de l’Hospitalet de l’Infant, organitzada per l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament, tindrà aquest 2020 un format diferent a l’habitual.

«Amb la voluntat de mantenir viva la tradició d’acomiadar l’any amb aquesta prova i evitar possibles aglomeracions de gent, l’Ajuntament proposa als veïns i veïnes del municipi fer-la soles, en parella o amb la seva bombolla familiar, entre el 21 i 31 de desembre, el dia i l’hora que vulguin, respectant, en qualsevol cas, les mesures de seguretat sanitàries pel coronavirus establertes per les autoritats competents», ha precisat el regidor d’Esports, Diego García.

Com els tres anys anteriors, la inscripció a aquesta 9a edició de la cursa costa 1 euro per participant i la quantitat recaptada es destinarà íntegrament a la Lliga contra el Càncer de les Comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre.

En aquesta competició, hi podran prendre part totes les categories, caminant o corrent. El recorregut serà de 3 km i tindrà el seu punt de sortida i d’arribada a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Durant l’itinerari, les persones participants trobaran diversos codis QR que hauran d’escanejar per verificar el seu pas pels diferents punts.

A diferència dels altres anys, en aquesta ocasió no hi haurà trofeus per als primers i primeres classificades. El que sí que hi haurà serà un sorteig de premis entre totes les persones participants.

Qui estigui interessat a prendre part en aquesta cursa, s’hi pot apuntar del 14 al 20 de desembre, per Internet, a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Només ha d’emplenar un formulari i passar a recollir el dorsal i pagar l’euro d’inscripció a la Piscina Municipal Coberta (un cop emplenat el formulari, rebrà les instruccions pertinents).

L’Àrea d’Esports anima el veïnat a ésser part d’aquesta edició especial de la Cursa de Sant Silvestre i a enviar fotografies de la seva participació en aquesta a l’adreça de correu electrònic esports@vandellos-hospitalet.cat. L’Ajuntament compartirà posteriorment aquestes imatges a la seva pàgina de Facebook perquè les persones protagonistes d’aquesta iniciativa solidària en tinguin un record.

Aquí podeu emplenar el formulari d’inscripció

Redacció