TOTS 21

Per segon any consecutiu, la cursa serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord amb un límit d’inscripcions tancat als 275 participants.

La Cursa de Tardor d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ha obert el període d’inscripcions per participar-hi l’1 de novembre. La iniciativa arriba enguany a la quarta edició i ho celebra amb l’objectiu de mantenir la progressió que ha tingut des de la primera cursa.

Per segon any consecutiu, la cursa serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord amb un límit d’inscripcions tancat als 275 participants. Tal com es va produir en l’edició del 2017 i les dues anteriors, es van tancar les inscripcions abans del termini previst. Per això, des de l’organització, recorden a «no esperar a l’últim moment per formalitzar-la». Les inscripcions es poden fer mitjançant els portals web www.athleticevents.net i www.atletesaltafulla.com; o de forma presencial, a la gelateria La Perla. El preu de la inscripció serà de 12 € fins al 21 d’octubre, i del 22 d’octubre al 29 i el mateix dia de la cursa, de 15 €. La recollida de dorsal es farà el dimecres 31 d’octubre a la botiga Athleticevents, de Tarragona, a la Rambla Francesc Macià, 5; i el mateix dia de la prova, entre les 8h i les 9:30h, al punt de sortida.

En la vessant solidària, com ja s’ha fet en anteriors edicions, de totes les inscripcions formalitzades, 1 € anirà destinat a l’Associació de Nens i Nenes amb Transplantament Hepàtic (Aninath). L’organització també recorda que es pot fer una aportació voluntària de 10 € amb el dorsal 0.

La Cursa de Tardor se celebra cada 1 de novembre, amb sortida a les 10h des del castell d’Altafulla. El recorregut és de 10 km, passant per llocs emblemàtics com la desembocadura del Gaià, el castell de Tamarit, la platja d’Altafulla, els espais protegits de la desembocadura del Gaià i la Muntanya de Sant Antoni. Tot per senderons i camins d’entre diferents tipus de vegetació. Un recorregut espectacular que finalitza a l’Ermita de Sant Antoni, i que, a més, forma part de la Lliga de curses Trail Tarragona Nord.