.

.

TOTS 21

Imatge d’una edició anterior de la cursa

La Cursa de Tardor d’Altafulla, que organitzen els Atletes d’Altafulla i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament, ha obert el període d’inscripcions per participar-hi l’1 de novembre.

La iniciativa arriba enguany a la tercera edició i ho fa amb diverses novetats. En primer lloc, la cursa serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord. I en segon lloc, tindrà un caràcter solidari perquè per cada inscripció realitzada, es donarà 1 euro a l’Associació ANiNATH, de nens i nenes amb trasplantament hepàtic. El director de la cursa, Guillermo Alonso, també ha explicat que tots aquells que vulguin contribuir amb la causa poden comprar un dorsal solidari per 10 euros.

Una altra de les novetats és que augmenta el nombre d’inscripcions que passarà de les 250 fins a les 275. Aquest canvi ve motivat perquè la prova serà puntuable per a la Lliga Trail TgnNord i això pot provocar que molts corredors d’aquesta competició vulguin participar-hi. Guillermo Alonso recorda que “les inscripcions no arriben mai obertes a l’últim dia perquè s’esgoten abans”. Ha animat els participants a no esperar-se a l’últim moment per formalitzar-les. L’objectiu principal de l’organització és oferir una prova molt suau de 10 km per a tots aquells que s’inicien en les curses de muntanya.

Els organitzadors també intenten que el recorregut passi pels indrets més bonics que ofereix els voltants d’Altafulla, com la desembocadura del riu Gaià o la Pujada de l’Ermita de Sant Antoni. Les inscripcions es poden fer mitjançant el portal web www.athleticevents.net, o de forma presencial, a la gelateria La Perla. El preu de la inscripció serà de 10 euros fins al 17 de setembre; a partir d’aquí, de 12 €, i els darrers dies abans de la cursa augmentarà fins als 15 €.