TOTS 21

Eva Miguel (esquerra), Inés Solé (centre) i Laia Estrada (dreta) durant la presentació del relleu al grup municipal de la CUP a Tarragona.

L’Assemblea Local de la CUP de Tarragona va acordar ahir «continuar amb les converses per la possible ampliació del Govern Municipal» i va «avalar el document actualitzat i esmenat que hem presentat avui a ERC, que venia en nom de l’equip de govern, en el marc de la segona reunió d’ampliació del Govern Municipal». Així ho afirmen els cupaires en una nota de premsa que, a la pràctica, serveix per certificar la llum verda a la seva entrada a l’executiu local. 

«Hem volgut que aquest document -continua el comunicat- contemplés els acords d’investidura, dels pressupostos municipals de 2020 i 2021, així com aquells acords adquirits durant les negociacions del passat modificatiu de crèdit i els recollits en les mocions presentades per la CUP i aprovades en Consell Plenari». A més, «hem inclòs acords que donen resposta a l’emergència social a conseqüència de la COVID-19, a més de compromisos que marcaran l’estratègia urbanística arran de la caiguda del POUM. Hem estat analitzant aquest document amb ERC, malgrat encara no està tancat del tot».

La nota afegeix que «a petició de l’Assemblea Local de la CUP, hem demanat a ERC que faci una proposta de calendarització i possible grau d’execució dels acords d’aquí al final de mandat. Aquesta eina serà la que ens permetrà fiscalitzar el grau de compliment dels compromisos adoptats, en el cas que s’acabi donant l’ampliació de Govern».

Redacció