.

Cartell d'una concentració de la CUP Torredembarra

Cartell d'una concentració de la CUP Torredembarra

La CUP de Torredembarra ha entregat una proposta a la formació Alternativa Baix Gaià (ABG), per tal de generar un espai de confluència que desenvoqui en una candidatura municipalista, d’esquerres, independentista i anticapitalista a les properes eleccions municipals de l’any 2015.

D’aquesta manera la CUP, pretén obrir-se al entendre que cal construir una alternativa real i de base, capaç de transformar Torredembarra.

A la proposta la CUP diu, entre altres arguments, que “a nivell polític, el context de la vila, és des del nostre punt de vista deplorable. La manca de referents polítics a les institucions amb capacitat de qüestionar i proposar altres formes de fer i entendre la política, és una qüestió que entenem que cal solucionar de forma imminent. A banda de la nostra condició de ciutadans envers la política municipal, des de la perspectiva institucional, Torredembarra s’ha caracteritzat per a ser un municipi dirigit des de fa anys pel caciquisme”.

També:  “Al tenir tan l’ABG com la CUP models assemblearis i objectius molt comuns, entenem que és un error estratègic concórrer per separat a les properes eleccions municipals de l’any 2015. Part del nostre i del vostre electorat, no entendria el fet de concórrer per separat als propers comicis electorals, doncs entenem que anant junts podríem irrompre amb força per tal d’anar aplicant els nostres objectius comuns a nivell municipal, en el cas d’anar per separat, el vot d’esquerres i independentista podria ser residual a la vegada que la dreta es consolida al nostre consistori. És per això que us proposem de fer una coalició de les nostres dues formacions polítiques i començar el més aviat possible les negociacions per tal d’anar acordant el nostre funcionament, etc”

L’ABG es reunirà demà dilluns i votarà aquesta proposta.