.

.

TOTS 21

Comunicat de la CUP de Tarragona. Foto: CUP de Tarragona

La CUP de Tarragona manifesta la creixent preocupació pel desgavell generalitzat i la falta de transparència en matèria de Patrimoni a Tarragona. Des de la Candidatura d’Unitat Popular consideren un despropòsit la manca de diligència en els diferents fronts oberts que té l’Ajuntament en problemàtiques del Patrimoni de la ciutat.

Pel que fa a l’amfiteatre, avui s’ha fet pública l’existència d’un informe impulsat per la Direcció General de Patrimoni Cultural de la Generalitat que es va entregar als tècnics del consistori al març. Tot sembla indicar que el dit informe apunta a les mateixes conclusions que l’entregat al setembre. És per això que la CUP ha sol·licitat una còpia avui mateix per poder-ne estudiar el contingut. Volen esbrinar els motius que han suscitat aquesta aparent omissió d’informació per part del cos tècnic de l’Ajuntament i emplacen al conseller Pinedo a depurar responsabilitats o assumir-les personalment.

És per tot plegat que des de la CUP sol·liciten una reunió amb el conseller Pinedo, l’alcalde Ricomà i els tècnics de Patrimoni Històric de l’Ajuntament.