.

.

TOTS 21

El nou programa “Gastromòbil. Destí Cambrils” s’emetrà tots els dimarts després de l’informatiu del migdia (14.30 h) des de l’octubre fins al desembre

El nou programa “Gastromòbil. Destí Cambrils” s’emetrà tots els dimarts després de l’informatiu del migdia (14.30 h) des de l’octubre fins al desembre

Després de dues edicions del programa “Cambrils al Plat” amb una notable acollida per part de l’audiència, tant pel que fa a l’emissió en TDT com en el canal digital, Canal Reus torna a apostar pels programes gastronòmics amb l’estrena de la producció “Gastromòbil. Destí Cambrils”, amb el patrocini dels Departaments de Promoció Econòmica i Alcaldia de Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils.

En aquesta ocasió, i a diferència dels anys anteriors, s’ha decidit canviar de format i optar per una cuina mòbil que s’ha desplaçat per diferents indrets emblemàtics de Cambrils com ara el Port, el Parc del Pescador, el Parc del Pinaret i el Parc Samà.

El canvi de format també ha suposat un gir en el tipus de receptes proposades, de manera que s’ha optat per elaboracions senzilles sense renunciar a l’originalitat de la preparació i on prima el producte saludable i de proximitat.

En aquest sentit, l’eix vertebrador del programa està centrat en l’elaboració de la recepta per part d’un emblemàtic restaurador de Cambrils i cada capítol es completarà amb diferents seccions, com ara informació nutricional dels productes utilitzats o una proposta de maridatge. Així les coses, els restaurants que han participat en aquesta edició són: Bresca, Barlovento, Denver, Casa Macarrilla 1966, Cambium, Prik Thai, La Stiva, Les Barques, Cal Tendre, L’Espurna; Can Solé i La Palmera de la Llosa.

El programa comptarà amb 12 capítols de 15 minuts aproximadament, que s’estrenaran cada dimarts a partir de les 14.30 h i seran reemesos en diferents franges horàries al llarg de la setmana i del cap de setmana per poder arribar al màxim de públics possibles. A més, tots els capítols així com les receptes estaran disponibles al web del nostre mitjà www.canalreustv.cat i també a les nostres xarxes socials.

El programa compta amb el patrocini dels Departaments de Promoció Econòmica i Alcaldia de l’Ajuntament de Cambrils i del Patronat de Turisme de Cambrils i amb el suport de la Masrojana, DO Siurana, Oleaurum, Ecoverd, DO Terra Alta, el Celler Piñol i les Vinyes del Convent.