.

‘El show de la Cucafera’ permetrà oferir sorpreses entre els assistents de tot tipus d’edats.

Sorprendre a algú per Santa Tecla i davant milers de persones a la Plaça de les Cols serà enguany possible gràcies a la Cucafera. Segons ha anunciat l’entitat per mitjà d’una nota de premsa, “una felicitació d’aniversari, comunicar una bona notícia, una petició de mà #yelanillopacuando són algunes de les possibilitats que la bèstia permetrà durant els instants previs a La Cucafera Baixa 2018, la nit del 15 de setembre cap a les 21.45 hores”.

Aquesta idea “ja es va testar a la passada edició i enguany es vol tornar a fomentar per tal que aquells interessats tinguin una nit inoblidable amb l’entitat com a còmplice, enviant un correu a cucaferatgn@hotmail.com. ‘El show de la Cucafera’ permetrà oferir sorpreses entre els assistents de tot tipus d’edats, així com concursar per guanyar una tassa de la Cucafera, i fer amena l’espera”, afegeix el comunicat.

Prèviament, a les 21.00 hores i als Jardins de Casa de la Festa, tindrà lloc La Captura de la Cucafera per part del valent cavaller. La baixada en sí s’iniciarà a les 22.00 hores des del Pla de la Seu amb la representació de la llegenda i posteriorment cercavila amb la Xaranga Tocabemolls fins a la Plaça dels Carros on a les 23.30 hores tindrà lloc la revetlla ‘La CucaFesta’.