.

.

TOTS 21

Aquest dissabte 15 d’agost a les 19h i en el marc de les festes d’un Sant Magí 2020 marcat per l’emergència sanitària, les xarxes socials dedicades a la Cucafera de Tarragona, principalment Facebook, i a www.cucaferatgn.blogspot.com s’oferirà una emissió especial en vídeo en què es repassarà i es recordarà el càsting de tots els nens i nenes escollits princesa i cavaller a les darreres edicions per representar la llegenda de la Cucafera en l’acte ‘La Cucafera Baixa’ que se celebra per Santa Tecla i que enguany no es podrà celebrar.

L’entitat ha triat aquesta alternativa com a proposta per a les festes d’enguany amb una emissió la mateixa tarda en que s’hauria celebrat un nou càsting. Enguany aquest es podria haver convocat de forma telemàtica però la impossibilitat de celebrar una multitudinària baixada fa que no sigui necessari per enguany escollir els representants de la llegenda. Alhora la Cucafera oferirà per Santa Tecla, la nit de ‘La Cucafera baixa’, un reportatge testimonial amb tots aquests nens i nenes explicant la seva experiència, entre d’altres. Per altra banda s’apostarà per tal que enguany els seguidors de la bèstia treballin la seva creativitat creant cucaferes de forma casolana per fer-les ballar a casa i penjar-ne el vídeo amb l’objectiu de mantenir l’esperit i la il·lusió festiva.

A la vegada, la Cucafera fa una crida a la responsabilitat del moment amb l’ús de la mascareta, la rentada de mans i la distància social per tal que l’any vinent sigui possible un retrobament, recuperar la normalitat de la festa i poder celebrar junts amb força i ganes el seu 30è aniversari per Santa Tecla 2021.

Redacció