.

.

TOTS 21

Després de l’espectacular i molt recordat èxit assolit en temporades anteriors amb ‘El Rei Lleó’, els membres de l’entitat cultural pobletana La Corriola Teatre es troben de nou a les portes d’estrenar un nou gran projecte. En aquest cas, han optat per un dels grans clàssics de la literatura catalana, com és ‘Tirant lo Blanc’, de Joanot Martorell.

En concret, els actors i actrius de La Corriola Teatre interpretaran l’obra titulada ‘Llir entre cards. L’amor de Tirant lo Blanc i Carmesina’, que suposa una adaptació per a teatre de la novel·la cavalleresca per excel·lència de la literatura catalana. Les aventures d’armes i l’amor del seu protagonista, Tirant, al servei d’un vell ideal: alliberar l’Imperi Grec del setge dels turcs. Una història cortesana i militar, que va des del to greu fins l’humor, des de la crueltat fins l’erotisme. Una obra plaent i divertida amb una trama variada i rica en registres, que ha resistit el pas dels temps i que no deix a ningú indiferent.

L’estrena d’aquesta obra, recomanada per a majors de 16 anys i que La Corriola Teatre ha vingut preparant des de fa uns mesos, tindrà lloc al Casal Cultural de La Pobla de Mafumet el cap de setmana del 21 i 22 d’abril. En concret, l’entitat oferirà dues representacions, que tindran lloc el dissabte 21 d’abril, a les 21 hores; i el diumenge 22 d’abril, a les 18.30 hores.

Amb tot i tal i com ja va succeir amb ‘El Rei Lleó’, La Corriola Teatre oferirà una preestrena del seu nou treball escenogràfic. Aquesta representació prèvia a l’estrena tindrà lloc al Teatre Municipal la Llanterna, de Móra d’Ebre, aquest proper diumenge 15 d’abril, a les 20 hores.

Pel que fa a les funcions a desenvolupar a La Pobla de Mafumet, la darrera producció de La Corriola Teatre s’ofereix al públic a un preu molt assequible, ja que l’entrada individual tindrà un cost de només 3 euros. Els interessats en assistir a aquest nou espectacle teatral podran adquirir les seves localitats al Casal Cultural, els dies 11, 13, 18 i 20 d’abril, de 18 a 20 hores, o bé trucant al telèfon 604 357 980.

‘Llir entre cards. L’amor de Tirant lo Blanc i Carmesina’ és una producció de La Corriola Teatre, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Pobla de Mafumet.