.

.

TOTS 21

Imatge del concert de la Coral Verge de Berà que es va celebrar el mes de juliol de l'any passat a la Pedrera de l'Elies en commemoració del seu 30è aniversari

Imatge del concert de la Coral Verge de Berà que es va celebrar el mes de juliol de l’any passat a la Pedrera de l’Elies en commemoració del seu 30è aniversari

En el marc d'”Estiu a la Pedrera”, la iniciativa de la regidoria de Cultura per tal d’oferir un programa complet de concerts i espectacles culturals a la Pedrera de l’Elies durant els caps de setmana d’estiu, la Coral Verge de Berà oferirà un concert coral el proper dissabte.

A partir de dos quarts de deu de la nit aquest emblemàtic espai natural s’omplirà de música. Una cita per a la qual s’espera una gran afluència de públic després de l’èxit assolit l’any passat durant el concert del 30è aniversari d’aquesta entitat local, que també es va celebrar a la pedrera romana.

Per a l’ocasió, l’Ajuntament ha preparat un tast de vins, cortesia dels cellers Avgvstvm Forvm, per tal que els assistents puguin gaudir de l’espectacle musical amb un bon vi.

Estiu a la Pedrera
Dins la iniciativa, durant el mes de juliol la Pedrera de l’Elies ha acollit la celebració de diverses cites culturals. Entre elles un concert a càrrec del grup de vent de l’Escola Pau Casals del Vendrell; un espectacle del grup de jazz Xavi Díaz Quartet, durant el qual es va presentar el quart disc del grup; un concert de la banda de l’escola anglesa Telford Priory School; o l’espectacle de l’Esbart Santa Eulàlia, un grup de Banyeres del Penedès amb més de 30 anys dedicats a la dansa.

Així, la propera cita serà amb la Coral Verge de Berà, i el dia 6 d’agost, a dos quarts de deu de la nit el concert Sardaxou amb la Cobla Contemporània tancarà aquesta primera part del projecte.
Tenint en compte la gran acollida que la iniciativa ha tingut entre rodencs i visitants s’espera que properament s’organitzin noves cites culturals a la Pedrera.