TOTS 21

La Coral Shalom és una formació molt dinàmica a la ciutat de Lleida. Foto: Cedida

La Coral Shalom de Lleida actuarà a la Cripta de l’Ermita de Cambrils aquest dissabte, 22 de maig, a les 19:30 hores en el marc del cicle de concerts de primavera. La formació, dirigida actualment per Robert Faltus, oferirà un programa confeccionat parcialment durant el confinament que inclou música coral contemporània combinada amb grans èxits dels Beatles.

El concert està organitzat per la Coral Verge del Camí en conveni amb el Departament de Cultura de l’Ajuntament de Cambrils i amb el suport de la Parròquia de Santa Maria. Les entrades es poden adquirir a la plataforma https://entradium.com o al mateix lloc del concert. L’aforament és limitat.  

El cicle de primavera de la Cripta de l’Ermita es va iniciar el 28 de març i finalitzarà el 4 de juliol. El programa d’aquesta temporada està format per 8 concerts i es pot consultar en aquest enllaç.   

La Coral Shalom és una formació molt dinàmica a la ciutat de Lleida on organitza el Festival Internacional Musiquem Lleida que aquest any 2021 farà la seva XVI edició. Aquest festival pretén apropar la música al carrer i obrir les portes a tothom que en vulgui gaudir, com també donar l’oportunitat a diferents intèrprets de tenir un escenari per difondre la seva música.

El seu dinamisme com a associació coral també és una constant en la seva vessant musical. La coral Shalom, com a entitat cultural, té com a principals objectius sensibilitzar i enriquir musicalment la societat amb l’organització de concerts i actes culturals oberts a tothom.

Ha cantat en diverses contrades de Catalunya, Balears, País Valencià i d’altres Països Europeus. L’any 1982 va participar en el Festival Europeu de Música per a Joves a Neerpelt (Bèlgica), on va obtenir el segon premi. El 1984 va fer una gira de concerts per Bèlgica i Holanda. Els anys 1985, 1988, 1990 i 1993 va estar convidada per l’orquestra simfònica de l’Institut Geroweier de Monchenglandbach (Alemanya) a fer unes gires de concerts per la regió. També ha estat convidada a fer concerts a París, Cholet, Beaupréau, Luxemburg, Hongria, Portugal, Eslovakia i Holanda. A casa nostra actua regularment a l’Auditori Enric Granados de Lleida i al Palau de la Música Catalana. 

Redacció